TJJK:lle uudet salitilat tammikuussa 2018!

TJJK ry on 2.6.2017 allekirjoittanut sopimuksen uusista salitiloista Kauppi Sports Centerin kanssa. Kauppi Sports Center on kokonaan uusi urheiluun tarkoitettu monitoimihalli, jonka rakennustyöt on jo aloitettu. Halli nousee pystyyn syyskuussa ja uusi sali avautuu käyttöön 2.1.2018.

Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Kuntokatu 5. TAYSin eteen kulkee monia bussilinjoja, mistä kävelemällä pääsee nopeasti paikanpäälle. Urheilukeskuksen yhteyteen tulee myös omia parkkipaikkoja ja tuleva ratikka kiertää myös sen kautta. Kauppi Sports Centeriin tulee TJJK:n lisäksi lukuisia muita toimijoita, mm. kuntosaleja. Lisäksi tiloihin tulee kahvio-ravintola. http://www.kauppisportscenter.fi/

TJJK:n salitilasta tulee nykyistä huomattavasti suurempi; yli 500m2 harjoitustilaa, josta yli 400 m2 tatamitilaa, joka pystytään jakamaan kahteen osaan. Pukuhuone- ja pesuhuonetilat ovat yhteiskäyttöiset ja sijaitsevat alemmassa kerroksessa. Kauppi Sports Center on avoinna aamusta iltaan lähes joka päivä. TJJK:n salitilaan tullaan asentamaan sähkölukitus ja jatkossa harrastajilla on sinne paremmat sisäänpääsymahdollisuudet virallisten harjoitusaikojen ulkopuolella Sports Centerin ollessa auki.

Koska Tilakeskus on julkisesti ilmoittanut, että kaikki vuokralaiset tullaan irtisanomaan Onkiniemestä elokuun 2017 loppuun mennessä, on tehty varautumissuunnitelmia ajalle syys-joulukuu 2017, jotta vähintään kaikki jatkokurssit voidaan pyörittää toiminnan katkeamatta. Tästä lisätietoa kesän loppupuolella.

PÄIVITYS: TJJK:n toiminta jatkuu normaalisti Onkiniemessä vuoden loppuun asti. Tämän jälkeen pitäisi olla uusi sali käytössä.