Junioreiden Hokutoryu Ju-jutsun alkeiskurssi

Juniori-jutsu?

Junioreiden ju-jutsu on sovellettu 10-14 -vuotiaille Hokutoryu Ju-jutsusta. Siitä on poistettu kaikki tämän ikäisille soveltumattomat tekniikat, kuten kuristus- ja asetekniikat sekä niska-, jalka- ja selkälukot. Tavoitteena on, että lapsi ja nuori saa perusvalmiudet myöhempää ju-jutsuharjoittelua varten, ja omaksuu myönteisen ja liikunnallisen elämäntavan ju-jutsun parissa.

Koska? Missä?

Juniori-jutsun alkeiskurssi Tampereen Ju-Jutsukoululla alkaa keskiviikkona 14.8. klo 16.45. Mukaan mahtuu 14 uutta harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan ehtii mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Kauppi Sports Centerin tiloista osoitteessa Kuntokatu 17. Pukuhuoneet ovat toisessa kerroksessa ja sali neljännessä kerroksessa. Muista jättää ulkokengät ensimmäiseen kerrokseen niille varattuihin telineisiin.

Harjoitusajat:

   • Keskiviikko klo 16.45-18.00

   • Lauantai klo 10.45-12.00

  Mitä tämä kustantaa?

  Kurssin hinta on 120 euroa sekä 10 euroa maksava Suomen Karateliiton lisenssi. 

  Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

   


  Jos sinulla on olemassa olevat tunnukset myClubiin muun seura-/harrastustoiminnan kautta, voit kirjautua samoilla tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole myClub-tunnuksia, sinun tulee luoda tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä.

    • Lasku lähetetään sähköpostitse kurssin alkamisen jälkeen

    • Maksutiedot löytyvät laskulta.

    • Maksu aina viitteellä

    • Jos maksat kausimaksun osissa, laita siitä viesti sähköpostiosoitteeseen laskutus(at)tjjk.fi

    • HUOM! Maksamatta jääneet kausimaksut siirrämme perintätoimiston perittäväksi.

   Lisätietoja voit kysellä hr-junnut (at) tjjk.fi tai 040-7074596 / Heli.

   Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

   Alkeiskurssin voi aloittaa sisäliikuntaan sopivalla vaatetuksella, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat.