Muksujen, junnujen ja nuorten brasilialaisen ju-jutsun alkeiskurssit

Brasilialainen ju-jutsu?

Brasilialainen ju-jutsu on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ( lapset eivät tee kuristuksia eikä lukkoja ennen kun he ovat täyttäneet 10 vuotta! ) ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten.

TJJK:lta löytyvät omat ryhmät 5-8 -vuotiaille muksuille ja 9-14 -vuotiaille junnuille.

 

Koska? Missä?

Alkeiskurssit lapsille alkavat normaalisti tammikuussa ja elokuussa. Alkeiskurssin kesto on noin 4kk. Alkeiskurssille ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Ilmoittautumislinkki tulee tälle sivulle, kun kurssien alkamisajankohta on selvillä

BJJ-Muksut Alkeiskurssi (5-8v.): 19.1.2024 klo 16:30-17:15

Kurssille mahtuu 20 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


BJJ-Junnut Alkeiskurssi (9-14 v.): 19.1.2024 klo 17:15-18:15

Kurssille mahtuu 26 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


 

Mikäli lapsellasi on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin. Kunhan olet ilmoittautunut ryhmään ja saanut paikan, niin mukaan vauhtiin ehtii vielä parin viikon ajan. Harjoitukset pidetään seuramme tiloissa Kauppi Sports Centerissä, Kuntokatu 17 Tampere. Ilmoittautumisen vahvistusviestin yhteydessä saat kattavan tietopaketin, mikä kannattaa lukea huolella. Mikäli kysyttävää jää kannattaa kääntyä lajivastaavan Jussi Paakkisen puoleen. 

 

Minä päivinä ja mihin aikaan harjoitukset on?

BJJ-Muksut Alkeiskurssi 5-8v 

– Perjantaisin klo 16:30-17:15 yksi harjoituskerta viikossa 

BJJ-Junnut Alkeiskurssi 9-14v

– perjantai 17:15-18:15

– sunnuntai klo 12-13

Junnuilla on kahdet harjoitukset viikossa muttei haittaa vaikkei aina ehtisikään molempiin harjoituksiin joka viikko.

 

Mitä tämä kustantaa? Voinko kokeilla maksutta?

Kurssin hinta BJJ-Muksut Alkeiskurssille on 90 euroa. BJJ-Junnut Alkeiskurssille hinta on 120 euroa. Lasku lähetetään kurssin alussa kaikille ilmoittautuneille. Mikäli et syystä tai toisesta innostu lajista, niin muista perua ilmoittautuminen mahdollisimman nopeasti, jotta vältyt turhalta karhuamiselta. Laskut tulevat myClubin kautta ja menevät perintään, jos niitä ei peruta ajoissa. Eräpäivä maksuille on noin kolme viikkoa kurssin alkamisesta, tämän ajan lajia ehtii siis kokeilla maksutta. Emme voi ottaa vastaan ePassia, Smartumeita yms., sillä ne ovat henkilökohtaisia etuuksia, eikä niillä voi maksaa lapsen harrastusta.

 

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli lapsella on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumislinkki tulee tälle sivulle, kun kurssien alkamisajankohta on selvillä. Rekisteröidy harrastajan (lapsen) nimellä, ei huoltajan nimellä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan saaneet saavat lisäinfoa sähköpostilla. Huoltajat älkää ilmoittautuko itse ryhmiin, ettette vie lapsille varattuja paikkoja.

 

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Alkeiskurssille varustukseksi riittää alkuun t-paita ja shortsit tai verryttelyhousut, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Vaatteissa ei saa olla neppareita, vetoketjua tai muuta terävää. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

 

Lisätiedot:

bjj-junnut (at) tjjk.fi  / 040 055 4111 / Akseli Arvaja