Nallepaini

Nallepaini on lapsen (3-5 v.) ja aikuisen yhteinen, iloinen liikuntamuoto! Nallepainissa tärkeintä on hauska, yhteinen tekeminen. Nallepaini kehittää lapsen motoriikkaa monipuolisesti. Se vahvistaa koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista. Tunnilla tehdään temppuja ja liikutaan yhdessä, hauskaa pitäen!

Koska? Missä?

Nallepainin ryhmät 1 ja 2 alkavat Tampereen Ju-Jutsukoululla sunnuntaina 21.1.2024. Ryhmä 1 harjoittelee klo 10.00-10.45 ja ryhmä 2 klo 11.00-11.45. Mukaan yhteen ryhmään mahtuu 20 uutta harrastajaa vanhemman kanssa. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan ehtii mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Kauppi Sports Centerin tiloista osoitteessa Kuntokatu 17. Pukuhuoneet ovat toisessa kerroksessa ja sali neljännessa kerroksessa. Muista jättää ulkokengät ensimmäiseen kerrokseen niille varattuihin telineisiin.

Harjoitusajat:

1. ryhmä

– sunnuntai klo 10.00-10.45

2. ryhmä 

– sunnuntai klo 11.00-11.45

Mitä tämä kustantaa?

Kurssin hinta on 100 euroa.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen:

 


Jos sinulla on olemassa olevat tunnukset myClubiin muun seura-/harrastustoiminnan kautta, voit kirjautua samoilla tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole myClub-tunnuksia, sinun tulee luoda tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittauduthan kurssille lapsen nimellä ja tiedoilla.

• Ilmoittautumisen jälkeen (muutaman päivän kuluessa) saat sähköpostiisi laskun

• Maksutiedot löytyvät laskulta.

• Maksu aina viitteellä

• Jos maksat kausimaksun osissa, laita siitä viesti sähköpostiosoitteeseen laskutus(at)tjjk.fi

• HUOM! Maksamatta jääneet kausimaksut siirrämme perintätoimiston perittäväksi.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostilla nallepaini(at)tjjk.fi

 

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Kurssille varustukseksi riittää t-paita ja shortsit tai verryttelyhousut, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Vaatteissa ei saa olla neppareita, vetoketjua tai muuta terävää. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.