Tero Pyylammelle lukkopainin EM-pronssia!

ADCC lukkopainin EM-kilpailut kisattiin Sofiassa 11.10.2014. Paikalla oli jälleen kova kattaus ottelijoita ympäri Euroopan mittelemässä mestaruudesta ja paikasta lajin MM-kilpailuihin. TJJK:lta Suomea edustamassa oli Ilmari Leppänen ja Tero Pyylampi.

Ilmari joutui taipumaan vastustajalleen hyvän taistelun jälkeen tiukasti: Matsi meni jatkoajalle, jonka aikana vastustaja onnistui nappaamaan kaksi pistettä. Täpärä tappio 2-0 siis Ilmarille jatkoajan jälkeen.

Tero teki Sofiassa kunnioitettavan päivätyön. Mies urakoi viisi matsia yhteensä sarjassa -76,9 kg, joista neljä voittoa! Ensimmäiset kaksi vastustajaa kaatuivat kuristuksilla ja kolmaskin selkeästi pisteillä 5-0. Neljännessä matsissa eli välierässä puolalainen vastustaja ja sarjan lopullinen voittaja onnistui pusertamaan jatkoajan jälkeen täpärän voiton Terosta tuomarien päätöksellä. Tämän jälkeen Tero urakoi vielä pronssimatsin nimiinsä ja tuomisina siis hienosti EM-pronssia. Puolalaisten ja venäläisten dominoidessa paljolti kisoja, Tero oli ainoa suomalaismitalisti.

Onneksi olkoon jälleen hienoista suorituksista ja kovasta tsempistä TJJK:n molemmille ottelijoille! Muistathan seurata TJJK:n kisaryhmän sivua TJJK Pro Team, josta löytyy jälleen videomateriaalia kisoista, ja lisää on tulossa!

Päivitys:

Aamulehden Moro huomio Teron mitalin hienolla jutulla:

Lue koko juttu Moron nettiversiosta täältä:
http://moro.aamulehti.fi/2014/10/23/pyylampi-puristi-pronssia-bulgarian-em-kisoissa/