Syksyn 2014 BJJ:n ja lukkopainin alkeiskurssi

 

Mitä? Kuka? Häh?

Brasilialaisen jiu-jitsun ja lukkopainin alkeiskurssi Tampereen Ju-jutsukoululla. Kurssi poljetaan käyntiin tiistaina 9.9.2014 klo 1630. Ei haittaa vaikket ehtisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan kerkiää mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Tampereen keskustan tuntumasta osoitteesta Onkiniemenkatu 2. Käynti salille ovesta A5 ja portaita toiseen kerrokseen.

Harjoitusajat:

– Tiistai 1630-1800

– Torstai 1930-2100

– Lauantai 1530-1700

– Sunnuntai 1500-1630

Kurssin sisältö on suunniteltu niin, että 1-2 viikkotreenin tahdilla pysyy kärryillä mainiosti ja kurssin jälkeen on valmis siirtymään kokeneempien mukaan harjoittelemaan. Viikonkaan poissaolo ei haittaa, sillä kurssin asiat kerrataan syksyn kuluessa useampaan kertaan. Innokkaimmat saavat toki treenata kaikki neljä treeniä viikossa, mutta mitenkään pakollinen niin kova treenitahti ei ole.

Alustavan kurssiohjelman löydät täältä.

Mitä tämä lysti kustantaa?

Kurssin hinta on olemattomat 130 euroa. Halpaa kuin saippua, jää rahaa muuhunkin ruokaan kuin kaalikeittoon. Kokeile ensimmäisen viikon treenit ilmaiseksi ja tee päätös kurssilla jatkamisesta sen jälkeen. Turha ostaa sikaa säkissä!

Alkeiskurssin kesto on noin kymmenen viikkoa, jonka jälkeen kurssimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin BJJ-, lukkopaini- ja vapaaotteluharjoituksiin aina vuoden loppuun asti.  Maksuvälineinä kelpaavat tilisiirto, käteinen ja liikuntasetelit. (TJJK ry / FI59 8000 1000 3802 96 / Viite: 1041)

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Rohkeasti sähköpostia osoitteeseen bjj (ät) tjjk.fi

Kurssille on paikkoja rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua etukäteen! Ilmoittautumistiedoiksi riittää nimi.

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Kurssin ajan pärjää hyvin t-paidalla ja verkkareilla/shortseilla. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan. Varustus kannattaa pitää kevyenä, sillä harjoittelu ei ole kevyttä.

Tarviiko kurssille tullessa olla huippu-urheilijan kunto ja vuosien kokemus muista kamppailulajeista?

Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti alkeiskurssi. Saat olla rapakunnossa, eikä aikaisempaa kamppailu- tai urheilutaustaa oleteta löytyvän. Rohkeasti mukaan. Kunto kasvaa treenaamalla ja painimaan oppii vain painimalla!

Harjoitukset skaalataan jokaisen kunto- ja taitotasolle sopiviksi. Myös kovakuntoisemmat saavat hien pintaan ja pääsevät haastamaan itseänsä alkeiskurssin treeneissä.

Tampereen Ju-Jutsukoulu?

Tampereen Ju-Jutsukoulu, TJJK, on kiistattomasti Suomen kovin seura sekä BJJ:n, että lukkopainin puolella. Vuoden 2013 saaliina olivat parhaan seuran palkinnot mm. BJJ:n SM-kilpailuista, ADCC lukkopainin SM-kilpailuista, BJJ:n Finnish Openeista ja NLO World Championships -kilpailuista. Vuosi 2014 startattiin parhaan kotimaisen seuran tittelillä BJJ Finnish Openeista ja BJJ MM-kisoista seuraan tuli MM-pronssia. Seuran BJJ-päävalmentajana toimii moninkertainen Euroopan ja Suomen mestari Tero Pyylampi.

Kivikovan kisaporukan lisäksi seurassamme on myös erinomaisen laaja joukko ihan tavallisia kuntoharrastajia. Kaikille löytyy mielekästä treeniseuraa ikään, kuntoon, lajitaustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Alkeiskurssin ohjaajilla on vuosien kokemus lajin opettamisesta ja kilpailemisesta kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla.

Lukkopaini? BJJ?

Brasilian ju-jutsu / lukkopaini on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. Kurssilla on neljä viikkotreeniä, joissa keskitään painitekniikkaan matossa ja pystyssä.

Kurssin jälkeen ohjattuja harjoituksia löytyy joka viikonpäivälle, joista voit vapaasti valita mieltymystesi mukaan niin lukkopainia kuin brassijutsuakin. Kilpailemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kisaryhmän treeneihin heti alkeiskurssin jälkeen. Olitpa nuori leijona tai vanhempi veteraani, on kilpaileminen  upea tapa haastaa itsensä ja kehittyä lajissa. Kilpailutarjontaa löytyy kaiken ikäisille ja tasoisille harrastajille. Tampereen Ju-jutsukoulu tukee kaikkia kilpailijoitansa maksamalla kotimaan kisamaksut ja -matkat jo ensimmäisistä kisoista lähtien!

Tule ja treenaa itsesi huippukuntoon Suomen parhaassa treeniporukassa!

Ilmoittaudu alkeiskurssille heti! bjj (ät) tjjk.fi

 

Jäikö vielä kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!

– puh. 040 579 6777

– sähköposti: bjj (ät) tjjk.fi