Kevään alkeiskurssit alkavat 10.4.!

Mitä? Missä? Milloin?
Brasilialaisen jiu-jitsun, lukkopainin ja vapaaottelun yhdistetty alkeiskurssi Tampereen Ju-jutsukoululla. Kurssi alkaa torstaina 10.4.2014 klo 1930. Sali löytyy Tampereen keskustan tuntumasta osoitteesta Onkiniemenkatu 2.
Harjoitusajat:
– Torstai 1930-2100 (lukkopaini)
– Lauantai 1630-1800 (vapaaottelu)
– Sunnuntai 1430-1600 (lukkopaini)

Mitä tämä lysti kustantaa?
Kurssin hinta on vaivaiset 130 euroa. Halpaa kuin saippua, jää rahaa muuhunkin ruokaan kuin kaalikeittoon. Alkeiskurssin kesto on noin kymmenen viikkoa, jonka jälkeen kurssimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin BJJ-, lukkopaini- ja vapaaotteluharjoituksiin aina elokuun 2014 loppuun asti. Maksutiedot saat ensimmäisissä treeneissä. Maksuvälineinä kelpaavat tilisiirto, käteinen ja lukuisat liikunta-/virikesetelit.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?
Rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info (ät) tjjk.fi

Kurssille on paikkoja rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua etukäteen!

Mitä varusteita tarvin kurssille?
Peruskurssin ajan pärjää hyvin pitkälle t-paidalla ja verkkareilla/shortseilla. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Tarviiko kurssille tullessa olla huippu-urheilijan kunto ja vuosien kokemus muista kamppailulajeista?
Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti alkeiskurssi. Saat olla rapakunnossa, eikä aikaisempaa kamppailu- tai urheilutaustaa tarvi löytyä. Rohkeasti mukaan. Kunto ei kasva kuin treenaamalla ja painimaan oppii vain painimalla!

Harjoitukset skaalataan parhaan mukaan jokaisen kuntotasolle sopiviksi. Myös kovakuntoisemmatkin saavat hien pintaan alkeiskurssin treeneissä.

Tampereen Ju-Jutsukoulu?
Tampereen Ju-Jutsukoulu, TJJK, on kiistattomasti Suomen kovin seura sekä BJJ:n, että lukkopainin puolella. Vuoden 2013 saaliina olivat parhaan seuran palkinnot mm. BJJ:n SM-kilpailuista, ADCC lukkopainin SM-kilpailuista, BJJ:n Finnish Openeista ja NLO World Championships -kilpailuista. Painipuolen päävalmentajana toimii moninkertainen Euroopan ja Suomen mestari Marko Helen. Vapaaotteluvalmennuksesta vastaa kotimainen raskaan sarjan kärkijyrä Jarno Nurminen.

Kivikovan kisaporukan lisäksi seurassamme on myös erinomaisen laaja joukko ihan tavallisia kuntoharrastajia. Kaikille löytyy mielekästä treeniseuraa ikään, kuntoon, lajitaustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Lukkopaini? Vapaaottelu?
Brasilian ju-jutsu / lukkopaini on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ja alasvientejä. Vapaaottelun puolella soppaan lisätään mukaan lyönnit ja potkut. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. Kurssilla on kolme viikkotreeniä, joista kaksi keskittyy painitekniikkaan ja yhdessä harjoitellaan pystytekniikkaa (lyönnit, potkut, torjunnat, välineharjoittelu..) Mikäli kanssaihmisen lyöminen ei kiinnosta, vaan haluat keskittyä lukkopainiin/brassijutsuun, voit varsin mainiosti jättää lauantain treenit väliin.

Kurssin jälkeen ohjattuja harjoituksia löytyy viikossa kymmenen kappaletta, joista voit vapaasti valita mieltymystesi mukaan niin vapaaottelua, lukkopainia kuin brassijutsuakin.

Ilmoittaudu alkeiskurssille heti! info (ät) tjjk.fi

Lisätietoja kursseista:
– puh. 050-558 3800
– sähköposti: info (ät) tjjk.fi