Kesän 2014 lukkopainin ja BJJ:n alkeiskurssi on täällä!

Mitä? Missä? Milloin?
Brasilialaisen jiu-jitsun ja lukkopainin alkeiskurssi Tampereen Ju-jutsukoululla. Kurssi alkaa tiistaina 1.7.2014 klo 1630. Ei haittaa vaikket ehtisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan kerkiää mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Tampereen keskustan tuntumasta osoitteesta Onkiniemenkatu 2.

Harjoitusajat:
– Tiistai 1630-1800
– Torstai 1930-2100
– Sunnuntai 1430-1600

Mitä tämä lysti kustantaa?
Kurssin hinta on vaivaiset 100 euroa. (opiskelijat 80e) Halpaa kuin saippua, jää rahaa muuhunkin ruokaan kuin kaalikeittoon. Kokeile ensimmäisen viikon treenit ilmaiseksi ja tee päätös kurssilla jatkamisesta sen jälkeen. Ei kannata ostaa sikaa säkissä!

Alkeiskurssin kesto on noin seitsemän viikkoa, jonka jälkeen kurssimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin BJJ-, lukkopaini- ja vapaaotteluharjoituksiin aina elokuun 2014 loppuun asti. Maksutiedot saat ensimmäisissä treeneissä. Maksuvälineinä kelpaavat tilisiirto, käteinen ja yleisimmät liikunta-/virikesetelit.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?
Rohkeasti sähköpostia osoitteeseen bjj (ät) tjjk.fi

Kurssille on paikkoja rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua etukäteen!

Mitä varusteita tarvin kurssille?
Peruskurssin ajan pärjää hyvin t-paidalla ja verkkareilla/shortseilla. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Tarviiko kurssille tullessa olla huippu-urheilijan kunto ja vuosien kokemus muista kamppailulajeista?
Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti alkeiskurssi. Saat olla rapakunnossa, eikä aikaisempaa kamppailu- tai urheilutaustaa oleteta löytyvän. Rohkeasti mukaan. Kunto ei kasva kuin treenaamalla ja painimaan oppii vain painimalla!

Harjoitukset skaalataan jokaisen kunto- ja taitotasolle sopiviksi. Myös kovakuntoisemmat saavat hien pintaan ja pääsevät haastamaan itseänsä alkeiskurssin treeneissä.

Tampereen Ju-Jutsukoulu?
Tampereen Ju-Jutsukoulu, TJJK, on kiistattomasti Suomen kovin seura sekä BJJ:n, että lukkopainin puolella. Vuoden 2013 saaliina olivat parhaan seuran palkinnot mm. BJJ:n SM-kilpailuista, ADCC lukkopainin SM-kilpailuista, BJJ:n Finnish Openeista ja NLO World Championships -kilpailuista. Vuosi 2014 startattiin parhaan kotimaisen seuran tittelillä BJJ Finnish Openeista ja BJJ MM-kisoista seuraan tuli MM-pronssia. BJJ-päävalmentajana toimii moninkertainen Euroopan ja Suomen mestari Marko Helen.

Kivikovan kisaporukan lisäksi seurassamme on myös erinomaisen laaja joukko ihan tavallisia kuntoharrastajia. Kaikille löytyy mielekästä treeniseuraa ikään, kuntoon, lajitaustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Lukkopaini? BJJ?
Brasilian ju-jutsu / lukkopaini on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. Kurssilla on kolme viikkotreeniä, joista kaikkii keskittyvät painitekniikkaan matossa ja pystyssä.

Kurssin jälkeen ohjattuja harjoituksia löytyy viikossa kymmenen kappaletta, joista voit vapaasti valita mieltymystesi mukaan niin lukkopainia kuin brassijutsuakin. Kesän alkeiskurssi toimii myös mainiona ponnahduslautana vapaaottelun alkeiskurssille syksyllä, jos kanssaihmisen lyöminen ja potkiminen kiinnostaa tulevaisuudessa.

Kilpailemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kisaryhmän treeneihin heti alkeiskurssin jälkeen. Tampereen Ju-jutsukoulu tukee kaikkia kilpailijoitansa maksamalla kotimaan kisamaksut ja -matkat jo ensimmäisistä kisoista lähtien.

Ilmoittaudu alkeiskurssille heti! bjj (ät) tjjk.fi

Jäikö vielä kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!
– puh. 040 539 8742
– sähköposti: bjj (ät) tjjk.fi