Olet täällä

Nallepaini

Nallepaini on lapsen (3-5 v.) ja aikuisen yhteinen, iloinen liikuntamuoto! Nallepainissa tärkeintä on hauska, yhteinen tekeminen. Nallepaini kehittää lapsen motoriikkaa monipuolisesti. Se vahvistaa koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista. Tunnilla tehdään temppuja ja liikutaan yhdessä, hauskaa pitäen!
 
 
Koska? Missä?
 
Nallepaini Tampereen Ju-Jutsukoululla alkaa sunnuntaina 15.8.2021 klo 10.15. Mukaan mahtuu 15 uutta harrastajaa vanhemman kanssa. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan ehtii mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Kauppi Sports Centerin tiloista osoitteessa Kuntokatu 17. Pukuhuoneet ovat toisessa kerroksessa ja sali neljännessa kerroksessa. Muista jättää ulkokengät ensimmäiseen kerrokseen niille varattuihin telineisiin.
 
Harjoitusajat:
 
- Sunnuntai klo 10.15-11.00
 
 
Mitä tämä kustantaa?
 
Kurssin hinta on 100 euroa.
 
 
Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?
 
Ilmoittautuminen osoitteessa https://tjjk.myclub.fi/flow/events/3102640
Jos sinulla on olemassa olevat tunnukset myClubiin muun seura-/harrastustoiminnan kautta, voit kirjautua samoilla tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole myClub-tunnuksia, sinun tulee luoda tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä.
• Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun
• Maksutiedot löytyvät laskulta.
• Maksu aina viitteellä
• Jos maksat kausimaksun osissa, laita siitä viesti sähköpostiosoitteeseen laskutus(at)tjjk.fi
• HUOM! Maksamatta jääneet kausimaksut siirrämme perintätoimiston perittäväksi.
 
Lisätietoja voit kysellä nallepaini(at)tjjk.fi tai 0400663188 / Janika.
 
Mitä varusteita kurssille tarvitaan?
 
Kurssille varustukseksi riittää t-paita ja shortsit tai verryttelyhousut, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Vaatteissa ei saa olla neppareita, vetoketjua tai muuta terävää. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.