Hokutoryu ju-jutsun alkeiskurssi

Tule ja treenaa itsesi huippukuntoon Suomen parhaassa treeniporukassa!

Hokutoryu Ju-jutsu?

Hokutoryu Ju-jutsu on kehitetty perinteisestä japanilaisesta ju-jutsusta länsimaiseen ajatteluun sopivaksi, kuitenkin säilyttäen ju-jutsun keskeiset periaatteet. Perustekniikoita ovat lyönnit ja potkut, heitot, lukot ja kuristukset sekä erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat. Näiden lisäksi tärkeänä osana harjoitteluun kuuluvat ylemmissä vyöasteissa ottelut ja sovelletut kamppailuharjoitteet niin aseetonta kuin aseellista vastustajaa vastaan. Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu Ju-jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen.

Koska? Missä?

Hokutoryu Ju-jutsun alkeiskurssi Tampereen Ju-Jutsukoululla alkaa maanantaina 15.1.2024 klo 19.30. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan ehtii mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Kauppi Sports Centerin tiloista osoitteessa Kuntokatu 17.

Harjoitusajat:

– Maanantai 19.30-21.00

– Keskiviikko 19.30-21.00

Mitä tämä lysti kustantaa?

Kurssin hinta on 120 euroa.

Alkeiskurssin kesto on kolme kuukautta. Maksuvälineinä kelpaavat tilisiirto (myClubin kautta), pankki- ja luottokortit, käteinen ja liikuntasetelit/-edut.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu MyClub-palvelun kautta.


 Lisätietoja voit kysellä info (at) tjjk.fi tai 050 558 3800 / Mika.

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Alkeiskurssin voi aloittaa sisäliikuntaan sopivalla vaatetuksella, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat.

Tampereen Ju-Jutsukoulu?

Tampereen Ju-Jutsukoulu ry (TJJK) on perustettu v. 1974 ja se on nykyään Suomen toiseksi suurin ju-jutsuseura. Jäseniä on noin 500. Harjoittelemme Kauppi Sports Centerin tiloissa.