BJJ:n ja lukkopainin alkeiskurssi

Huippukuntoon huippuseurassa?

Olipa haaveissa kireä kesäkunto, kova treenaaminen kilpailutavoittein tai vain hauskan liikuntaharrastuksen alkoittaminen huippuporukassa, on Tampereen Ju-jutsukoulun brasilialaisen jiu-jitsun alkeiskurssi oikea valinta juuri sinulle. Ei haittaa vaikket ehtisi ensimmäisiin harjoituksiin, mukaan kerkiää mainiosti ensimmäisen parin viikon ajan. Sali löytyy Kauppi Sports Centerin tiloista osoitteesta Kuntokatu 17.

Harjoitusajat:

  • Tiistai 16.30-18.00 (BJJ)
  • Torstai 19.30-21.00 (lukkopaini)
  • Lauantai 14.00-15.30 (lukkopaini)
  • Sunnuntai 15.00-16.30 (BJJ)

Kurssin sisältö on suunniteltu niin, että 1-2 viikkotreenin tahdilla pysyy kärryillä mainiosti ja kurssin jälkeen on valmis siirtymään kokeneempien mukaan harjoittelemaan. Viikonkaan poissaolo ei haittaa, sillä asioita kerrataan kurssin edetessä useaan kertaan. Innokkaimmpia kannustamme toki treenaamaan kaikki neljä treeniä viikossa, mutta mitenkään pakollinen niin kova treenitahti ei ole.

Mitä tämä lysti kustantaa?

Kurssin hinta on olemattomat 135 euroa. Halpaa kuin saippua!

Alkeiskurssin kesto on 10 viikkoa.

Alkeiskurssista lähetetään lasku. Vaihtoehtoisesti maksaminen onnistuu myös harjoituksissa käteisellä tai listatuilla liikuntaeduilla. 

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu MyClub palvelun kautta.


Kurssille on rajoitetusti paikkoja, joten kannattaa ilmoittautua etukäteen!

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Ensimmäiset pari viikkoa pärjää oikein mainiosti sisäliikuntavarusteilla. Shortsit ja t-paita soveltuvat treenivarusteiksi erinomaisesti. Hammassuojien ja alasuojien hankkiminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Myös juomapullo kannattaa ottaa matkaan. Pidä varustus kevyenä, harjoittelu on raskasta! Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa pukuhuoneessa, saliin siirtymiseen kannattaa käyttää varvastossuja. 

Harjoituspuvun ja vyön hankkiminen on suositeltavaa heti kurssin alkuvaiheessa. BJJ-gi tai judogi käy harjoitteluasuksi mainiosti, muiden kamppailulajien puvut tapaavat hajota turhan helposti painihommissa. Tyypillisesti laadukas bjj-gi maksaa uutena 100-150 euroa. Saliltamme voit ostaa yhteistyökumppanimme Macaco Brancon huippulaadukkaita harjoitteluvarusteita edulliseen hintaan. Alkeiskurssilaisille kovaakin treeniä kestävä puku ja valkoinen vyö lähtee mukaan jo 80 euron satsauksella. Myös rash guardeja, shortseja ja trikoita löytyy salin valikoimasta sopuhintaan, unohtamatta aina tarpeellisia hammassuojia, alasuojia ja urheiluteippiä.

Tarviiko kurssille tullessa olla huippu-urheilijan kunto ja vuosien kokemus muista kamppailulajeista?

Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti alkeiskurssi. Saat olla rapakunnossa, eikä aikaisempaa kamppailu- tai urheilutaustaa tarvi löytyä. Brassijutsu ei ole vain nuorten huippu-urheilijoiden laji, vaan tatamilla on tilaa kaikentasoisille harrastajille. Rohkeasti mukaan. Kunto kasvaa treenaamalla ja painimaan oppii vain painimalla!

Harjoitukset skaalataan jokaisen kunto- ja taitotasolle sopiviksi. Myös kovakuntoisemmat saavat hien pintaan ja pääsevät varmasti puuskuttamaan alkeiskurssin treeneissä.

Tampereen Ju-Jutsukoulu ry?

Tampereen Ju-Jutsukoulu ry, TJJK, on kiistattomasti Suomen menestynein seura sekä BJJ:n, että lukkopainin puolella. TJJK on rohmunnut parhaan seuran palkinnot käytännössä kaikista Suomen suurimmista kisoista viime vuosina ja kansainvälistä menestystäkin on saavutettu. Viime vuosilta saavutuksista mainittakoon mm. kulta No-Gi MM-kisoista, pronssi BJJ:n MM-kilpailuista sekä parhaan seuran tittelit BJJ SM-kilpailuista, BJJ Finnish Openeista, BJJ No-Gi Finnish Open, sekä ADCC lukkopainin SM-kilpailuista. Seuran BJJ-päävalmentajana toimii moninkertainen Euroopan ja Suomen mestari Tero Pyylampi.

Kivikovan kisaporukan lisäksi seurassamme on myös erinomaisen laaja joukko ihan tavallisia kuntoharrastajia. Kaikille löytyy mielekästä treeniseuraa ikään, kuntoon, lajitaustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Alkeiskurssin ohjaajilla on vuosien kokemus lajin opettamisesta ja kilpailemisesta kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla.

Lukkopaini? BJJ?

Brasilialainen ju-jutsu / lukkopaini on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. Kurssilla on neljä viikkotreeniä, joissa keskitään kunnon kasvattamiseen ja painitekniikkaan matossa sekä pystyssä.

Kurssin jälkeen ohjattuja harjoituksia löytyy joka viikonpäivälle, joista voit vapaasti valita mieltymystesi mukaan niin lukkopainia, brassijutsua, potkunyrkkeilyäkin tai vaikkapa rauhallisempaa kehonhuoltoa. Kilpailemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kisaryhmän treeneihin heti alkeiskurssin jälkeen. Olitpa nuori leijona tai vanhempi veteraani, on kilpaileminen  upea tapa haastaa itsensä ja kehittyä lajissa. Kilpailutarjontaa löytyy kaiken ikäisille ja tasoisille harrastajille. Tampereen Ju-Jutsukoulu tukee kaikkia kilpailijoitansa maksamalla kotimaan kisamaksut ja -matkat jo ensimmäisistä kisoista lähtien!

Tule ja treenaa itsesi huippukuntoon Suomen parhaassa treeniporukassa!

Jäikö vielä kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!

– puh. 040 867 6016 / Aleksi Kajander

– sähköposti: bjj (ät) tjjk.fi