Olet täällä

Muksu / junnu-bjj

Muksu-bjj on 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu liikuntalaji, jossa harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja ja kamppailu-urheilun perusperiaatteita turvallisesti leikin varjolla (vrt. muksujudo ja nassikkapaini).

Junioriryhmässä 9-15v. keskitytään brasilialaisen ju-jutsun tekniikoihin sekä lajinomaisiin harjoitteisiin, jotka lisäävät mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja – liikunnan iloa unohtamatta. Harjoittelun jatkuessa ja taitojen kasvaessa on mahdollista saavuttaa brasilialaisen ju-jutsun juniori-vyöarvoja ja osallistua kilpailuihin.

Uudet kurssit alkavat tammikuussa ja elo- syyskuussa. Seuraavat alkeiskurssit käynnistyvät elokuussa. Muksut- BJJ alkaa 16.8 ja Junnut-BJJ 18.8. Syksyn kursseja varten ilmoittautumiset käynnistyvät 29.7 kello 8.00. Sitovat ilmoittautumiset sähköisesti, paikkoja rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta.