Olet täällä

Muksu / junnu-bjj

Muksu-bjj on 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu liikuntalaji, jossa harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja ja kamppailu-urheilun perusperiaatteita turvallisesti leikin varjolla (vrt. muksujudo ja nassikkapaini).

Junioriryhmässä 9-14v. (noin 165cm ja n. 60kg nuorten kannattaa mennä aikuisiin ) keskitytään brasilialaisen ju-jutsun tekniikoihin sekä lajinomaisiin harjoitteisiin, jotka lisäävät mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja – liikunnan iloa unohtamatta. Harjoittelun jatkuessa ja taitojen kasvaessa on mahdollista saavuttaa brasilialaisen ju-jutsun juniori-vyöarvoja ja osallistua kilpailuihin.

Uudet kurssit alkavat tammikuussa ja elo- syyskuussa. Kaikki syksyn ryhmät on nyt käynnissä eikä niihin oteta uusia lapsia. Seuraavat alkeiskurssit käynnistyvät tammikuussa. Kevään kursseille ilmoittautumiset käynnistyvät 27.12 kello 8.00. Sitovat ilmoittautumiset sähköisesti, paikkoja rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta.