Olet täällä

Muksu / junnu-bjj

Muksu-bjj on 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu liikuntalaji, jossa harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja ja kamppailu-urheilun perusperiaatteita turvallisesti leikin varjolla (vrt. muksujudo ja nassikkapaini). 

BJJ-Muksut Alkeiskurssi alkaa tavallisesti kahdesti vuodessa. Ensimmäinen kurssi tammikuussa ja toinen elokuussa. Lapsen tulee olla täyttänyt 5 vuotta kun kurssi alkaa. BJJ- Muksut Alkeiskurssi on suosituin lasten kurssi ja se on lähes poikkeuksetta täynnä ja tästä syystä pidämme tiukan linjan alaikärajan kanssa. Mikäli lapsesi on muutaman kuukauden vaille 5 vuotta niin kannattaa toki laittaa kysely sähköpostilla lajivastaavalle asiasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli lapsella on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Rekisteröidy harrastajan (lapsen) nimellä, ei huoltajan nimellä.

 

BJJ-Muksut Alkeiskurssi (5-8v.): Perjantaina 19.8.2022 klo 16.30

Kurssille mahtuu 23 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lue lisää: tjjk.fi/junnu-bjj​    


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku kurssista lähetetään hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen (läsnäolo ensimmäisissä treeneissä) ja sen eräpäivä on kahden viikon päässä, mihin saakka voit kokeilla lajia maksutta. Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta. 

Junioriryhmän (9-14 v.) alkeiskurssilla keskitytään brasilialaisen ju-jutsun tekniikoihin sekä lajinomaisiin harjoitteisiin, jotka lisäävät mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja – liikunnan iloa unohtamatta. Harjoittelun jatkuessa ja taitojen kasvaessa on mahdollista saavuttaa brasilialaisen ju-jutsun juniori-vyöarvoja ja osallistua kilpailuihin. Huom., isompien junioreiden (noin 160 cm / 60 kg ja siitä ylöspäin) kannattaa mennä jo aikuisten alkeiskurssille löytääkseen sopivan kokoista painiseuraa.

Uudet kurssit alkavat normaalisti tammikuussa ja elokuussa.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli lapsella on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Rekisteröidy harrastajan (lapsen) nimellä, ei huoltajan nimellä. 

BJJ-Junnut Alkeiskurssi (9-14 v.): Perjantaina 19.8.2022 klo 17.15

Kurssille mahtuu 30 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen: https://tjjk.myclub.fi/flow/events/4325409
Lue lisää: tjjk.fi/junnu-bjj​
 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku kurssista lähetetään hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja sen eräpäivä on kolmen viikon päässä, mihin saakka voit kokeilla lajia maksutta.  Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta.