Olet täällä

Muksujen, junnujen ja nuorten brasilialaisen ju-jutsun alkeiskurssit

Brasilialainen ju-jutsu?

Brasilialainen ju-jutsu on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ( lapset eivät tee kuristuksia eikä lukkoja ennen kun he ovat täyttäneet 12 vuotta! ) ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. TJJK:lta löytyvät omat ryhmät 5-8 -vuotiaille muksuille ja 9-14 -vuotiaille junnuille.

Koska? Missä?

Alkeiskurssit lapsille alkavat normaalisti tammikuussa ja elokuussa. Alkeiskurssin kesto on noin 4kk. Alkeiskurssille ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Syksyn kurssit ovat täynnä! Seuraava alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2022.

Linkki muksujen (5-8 v.) alkeiskurssin ilmoittautumiseen: https://tjjk.myclub.fi/flow/events/3109215 

Linkki junnujen (9-14 v.) alkeiskurssin ilmoittautumiseen: https://tjjk.myclub.fi/flow/events/3110049


Mikäli lapsellasi on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin. Kunhan olet ilmoittautunut ryhmään ja saanut paikan, niin mukaan vauhtiin ehtii vielä parin viikon ajan. Harjoitukset pidetään seuramme tiloissa Kauppi Sports Centerissä, Kuntokatu 17 Tampere. Ilmoittautumisen vahvistusviestin yhteydessä saat kattavan tietopaketin, mikä kannattaa lukea huolella. Mikäli kysyttävää jää kannattaa kääntyä lajivastaavan Joonas Hyväjoen puoleen. 

BJJ-Muksut Alkeiskurssi 5-8v 

- Perjantaisin klo 16.30-17.15 yksi harjoituskerta viikossa 

BJJ-Junnut Alkeiskurssi 9-14v

- perjantai 17.15-18.15

- sunnuntai klo 12-13

Junnuilla on kahdet harjoitukset viikossa muttei haittaa vaikkei aina ehtisikään molempiin harjoituksiin joka viikko.

Mitä tämä kustantaa? Voinko kokeilla maksutta?

Kurssin hinta BJJ-Muksut Alkeiskurssille on 90 euroa. BJJ-Junnut Alkeiskurssille hinta on 120 euroa. Lasku lähetetään kurssin alussa kaikille ilmoittautuneille, joten mikäli syystä tai toisesta et innostu lajista niin muista perua ilmoittautuminen mahdollisimman nopeasti niin vältyt turhalta karhuamiselta. Laskut tulevat myClubin kautta ja menevät perintään jos niitä ei peruta ajoissa. Eräpäivä maksuille on noin kolme viikkoa kurssin alkamisesta, minkä ajan lajia ehtii siis kokeilla maksutta.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli lapsella on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumislinkki tulee tälle sivulle kun kurssien alkamisajankohta on selvillä. Rekisteröidy harrastajan (lapsen) nimellä, ei huoltajan nimellä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan saaneet saavat lisäinfoa sähköpostilla. Huoltajat älkää ilmoittautuko itse ryhmiin, ettette vie lapsille varattuja paikkoja.

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Alkeiskurssille varustukseksi riittää alkuun t-paita ja shortsit tai verryttelyhousut, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Vaatteissa ei saa olla neppareita, vetoketjua tai muuta terävää. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Lisätiedot:

bjj-junnut (at) tjjk.fi  / Joonas Hyväjoki puh. 040 806 4760 (9-15 välillä)