Olet täällä

Muksujen, junnujen ja nuorten brasilialaisen ju-jutsun alkeiskurssit

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/wtakhbsgjs/public_html/includes/menu.inc).

Brasilialainen ju-jutsu?

Brasilialainen ju-jutsu on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ( lapset eivät tee kuristuksia eikä lukkoja ennen kun he ovat täyttäneet 12 vuotta! ) ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. TJJK:lta löytyvät omat ryhmät 5-8 -vuotiaille muksuille ja 9-14 -vuotiaille junnuille.

                                       

Koska? Missä?

Alkeiskurssit lapsille alkavat tammikuussa ja elo-syyskuussa. SEURAAVAT lasten kurssit alkavat: Uudet Muksut ( 5-8v. ) perjantaina elo-syyskuussa 2020 kello 16.30  ja Junnut Perusteet (9 - 14v.) sunnuntaina elo-syyskuussa 2020 kello 11.30. Alkeiskurssien mahdolliset vapaat paikat tulevat hakuun 17.8.2020. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin. Kunhan olet ilmoittautunut ryhmään ja saanut paikan, niin mukaan vauhtiin ehtii vielä parin viikon ajan. Harjoitukset pidetään seuramme tiloissa Kauppi Sports Centerissä Kuntokatu 17. 

Uudet Muksut 5-8v 

- Perjantaisin klo 16.30-17.15 yksi harjoituskerta viikossa 

Junnut Perusteet 9-14v

- perjantai 17.15-18.15

- sunnuntai klo 11.30-12.30

Junnuilla on kahdet harjoitukset viikossa muttei haittaa vaikkei aina ehtisikään molempiin harjoituksiin joka viikko.

Mitä tämä kustantaa?

Kurssin hinta Uusille Muksuille on 90 euroa. Junnuille ( Junnut Perusteet) hinta on 120 euroa. Maksuvälineinä kelpaavat tilisiirto ja käteinen. Lähetä kuitista kuvakaappaus/kuitti sihteerille sähköpostiin bjj-junnut@tjjk.fi . TJJK ry  TILINUMERO: FI59 8000 1000 3802 96. Uusien Muksujen VIITE 1083 ja Junnujen Perusteet VIITE 1106.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Kevään 2020 alkeiskurssit keskeytyivät COVID-19 takia, tästä syystä kevään alkeiskurssit uusitaan syksyllä. Kevään kurssien uusimisen takia syksyn kursseille ei avaudu normaalia määrää paikkoja. Jakoon tuleva paikkamäärä saattaa jäädä hyvinkin pieneksi. Ilmoittautumiset lasten syksyn 2020 kursseille käynnistyvät maanantaina 17.8 kello 8.00. Vain tämän jälkeen jätetyt ilmoittautumiset ovat voimassa. Kaikkien mukaan tahtovien tulee täyttää ilmoittautumislomake. Ilmoita lapsesi mukaan kurssille tällä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille, jotka saavat paikan ryhmässä, lähetetään siitä tieto sähköpostilla viikon sisällä ilmoittautumisen jättämisestä. Sähköpostissa on muun muassa seurainfo ja ohjeet seuran jäsenrekisteriin liittymiselle. Kannattaa tarkistaa myös roskaposti mikäli mitään ei kuulu. 

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Alkeiskurssille varustukseksi riittää alkuun t-paita ja shortsit, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Vaatteissa ei saa olla neppareita, vetoketjua tai muuta terävää. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Lisätiedot:

bjj-junnut (at) tjjk.fi tai 044-278 0099 / Marika